Известие

Collapse
No announcement yet.

въпрос относно емблемта на 156/155

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• въпрос относно емблемта на 156/155

Здравейте колеги! Въпросът ми е взаимнозаменяеми ли са емблемите от 155 на 156? Понеже наблюденията ми са, че емблемите на 155цата са доста по - добри от тези на 156, пък и ги има втора ръка на доста сносни цени - и в добро състояние
    156 - 1.8ts

Първоначално публикувано от pecata Покажи съобщение
    Здравейте колеги! Въпросът ми е взаимнозаменяеми ли са емблемите от 155 на 156? Понеже наблюденията ми са, че емблемите на 155цата са доста по - добри от тези на 156, пък и ги има втора ръка на доста сносни цени - и в добро състояние
    И ко е им е по-доброто?
    Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

бе и аз сега като се замисля тия на 155 май повече държат от тия на 156.По малко избледняват.На доста 156 съм виждал избледняли предните , но пък на 155 не се сещам да съм виждал.
      мене ме нема, в целата схема........

Comment

Е добре де, а някои все пак да е пробвал дали са взаимнозаменяеми или не?
        156 - 1.8ts

Comment

Моята преди година и половина беше почти като нова, а сега е супер бледа все едно е рисувана с китайски боички
          156 1.8 TS

Comment

има една тема за възтановяване с подръчни средства на емблемите.Потърси я !
            мене ме нема, в целата схема........

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showt...E1%EB%E5%EC%E0 виж тук
              Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 15:55.
              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
              К.М.

Comment

Working...
              X